12 Eylül 2013 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 196. Bölüm 720p HD Tek Parça

Dizi Henüz Yayınlanmadı..








Dizinin Genel Konusu


Efsane Polat Alemdar’ın küresel çeteye başkaldırısını işleyecek olan Kurtlar Vadisi Pusu, geniş ve çok güçlü bir oyuncu kadrosuyla ekranlarda olacak.Kurtlar Vadisi Pusu’da, Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Sönmez Atasoy, Erhan Ufak, Erdem Ergüney, Kerem Fırtına ve Osman Wöber’den oluşan kadroya sürpriz isimler eklendi.Dizide Polat Alemdar’ın karşısında oynayacak kadın oyuncu Nefise Karatay olacak. Kurtlar Vadisi Pusu’nun diğer sürpriz isimleri arasında Can Gürzap, Neco, Tamer Yiğit, Bozkurt Kuruç, Ecder Akışık, Selçuk Özer, Zafer Algöz, Payidar Tüfekçioğlu, Hüseyin Avni Danyal gibi yıllarını Türk tiyatrosu ve sinemasına adamış sanatçılar da var.Tiyatronun genç ve yıldızı parlayan isimlerinden Emre Karayel, Ragıp Savaş, Hakan Pişkin ve Savaş Özdemir de Kurtlar Vadisi Pusu’nun oyuncu kadrosunda yer alıyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun kadın oyuncuları arasında ise Sema Şimşek, Zeliha Çal ve Sema Öztürk var.

10 Eylül 2013 Salı

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm fragmanı izle, 196.Bölüm Atv dizi izle

Kurtlar Vadisi Pusu 196. Bölüm fragmanı izle, Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı izle, Kurtlar Vadisi Pusu yeni fragmanı izle, fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu 196. Bölüm fragmanı seyret, Atv dizi izle.

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm 196. Bölüm fragmanı izle. Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm 196. Bölüm bütün fragmanı seyret. Kurtlar Vadisi Pusu 196. Bölüm bütün fragmanı izle Atv dizi izle... Kurtlar Vadisi Pusu 196. Bölüm fragmanı izle, Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı izle, fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile Atv 'de dizi izle...
Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm 196. Bölümü12 Eylül Perşembe saat 20:00'da Atvekranlarında sizlerle buluşuyor. 
Kurtlar Vadisi Pusu 195. bölüm Sezon finalinde neler olmuştu?
Kurtlar Vadisi Pusu  195. bölüm sezon finaliyle sonlandı. Polat Alemdar, Faruk beyi tam kurtarmay gittiğinde Poyraz'ın oyunuyla karşılaştı. Poyraz, Aras'ı öldüren Poat Alemdar'a öyle öfkeliydi ki gözleri önünde Faruk Beyi öldürdü. Daha sonra çatışma sırasında Polat, Poyraz'ı tam sıkıştırmıştır ki, Cahit vuruldu.
Cahit'i vuran Poyraz oradan kaçmayı başardı. Polat, Abdulhey ve KGT üyeleri gençler hastanede Cahit'in ölüm haberini aldılar. Abdülhey kendini kaybetti ve ölmek istediğini söyledi.
Polat bunu söyleyen Abdülhey'e yine efsane sözüyle seslendi: '' Ben sana ölebilirsin demedim daha, Ben ne zaman öl dersem o zaman ölürsün'' dedi.
Artık Heyette işler değişir. Polat, Heyet ile yaptığı toplantıda Heyeti temizleme kararı alır ve her kez tek tek infaz edilir. Yeni heyet üyeleri ise Soy Ağacı kitabından seçilecektir. Polat bu kitabın peşine düşer. Poyraz'da aynı şekilde kitabın peşindedir. Margaret ve Tapınakçıların lideri Polat ile bir görüşme yapmak ister. Tapınakçı lideri Polat'a çok büyük vaatler sundu Fakat Alemdar kabul etmedi.
Poyraz havadan Polat Alemdar'ı bir yerde sıkıştırır. Poyraz'ın bulunduğu helikopteri vuran Polat, onu zordurumda bırakır ve yere inmesini sağlar. Ve nihayet Polat'ın beklediği an gelir. Polat, Poyraz'ı öldürür. Bütün işlerini tamamladıktan sonra Polat'ın son arzusu Akif'in onu infaz etmesidir.
Kurtlar Vadisi Pusu  195. çok özle ve güzel bir bölüm ile sezon finali yaptı. Akıllarda soru işareti bırakarak dizi veda etti.
POLAT ALEMDAR'IN YERİNE YENİ ABİ KİM OLACAK?
AKİF, POLAT ALEMDAR'IN YERİNE Mİ GEÇİYOR?
POLAT ALEMDAR KENDİNE YİNE ÖLMÜŞ SÜSÜ MÜ VERDİ?
Necati Şaşmaz Kimdir?
Harput, Elazığ, Türk sinema ve dizi oyuncusu.Zaza kökenli olan Necati Şaşmaz,[5] Abdulkadir Şaşmaz'ın oğludur. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini tamamladı, ABD'de 6 sene kalan Şaşmaz, 2001 yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiği sırada geri dönüş uçak biletini 11 Eylül 2001 tarihine aldı. Amerika'da yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı Amerika'ya varamadan geri dönen Şaşmaz, sonradan ailesinin çekinceleri ve ısrarı üzerine Amerika'ya dönmekten vazgeçti.
Hayatına Türkiye'de devam etme kararı alan Necati Şaşmaz,Ankara'da sigorta acentesi açtı. Çok geçmeden sigorta acentesi'da Osman Sınav'la bir iş görüşmesine oturdu. Kendisine bir yapımın senaryo ekibinde yer alması teklifi geleceğini beklentisi ile görüşmeye gitti. Osman Sınav'ın "Bir dizi düşünüyoruz, seni de başrolde düşünüyorum" sözlerine düşünmek istediğini söyleyen Şaşmaz, bir ay sonra teklifi kabul etti.
Hayatını tamamen değiştirdiğini söylediği Kurtlar Vadisi projesine böyle başlayan Necati Şaşmaz, özel hayatının kalmadığını, "Beni sadece Ankara'da ismimle çağırıyorlar, sigorta acentesi'de herkes "Polat" diyor." sözleri ile dile getirdi. Amerika'da kaldığı dönemde yeşil kart sahibi olan Şaşmaz, bedelli askerlikten yararlanarak, askerliğini 28 gün yaptı. Raci Şaşmaz (Kurtlar Vadisi dizisinin senaristi) ve Zübeyr Şaşmaz adında iki kardeşi vardır.
2013 Taksim Gezi Parkı protestoları için çözüm arayışına giren hükümet, sanatçıların da aralarında bulunduğu bir heyet kabul etmiş, Şaşmaz da bu heyet içerisinde Hasan Kaçan, Hülya Avşar gibi isimler ile birlikte yer almıştır. Toplantı sonrası yaptığı basın açıklaması sosyal paylaşım sitesi Twitter'da bazı kesimin tepkisini toplamıştır.
Bu arada Necati Şaşmaz Kuzey Irak'ta Murad Alamdar' adıyla sigara markası oldu.
Akşam'ın haberine göre, Murad Alamdar sigarası, kaçak yollardan Türkiye 'de de satılmaya başlanınca Uyuşturucu Madde Bağımlılıkları ve Alkolizmle Mücadele Federasyonu Başkanı Dila Tezemir, tiryakileri uyardı. Gençlerin rol modeli haline gelen Şaşmaz'a da çağrıda bulunan Tezemir, "Bu konuda önlem almasını istiyoruz" dedi
Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm fragmanı izle, 196.Bölüm  Atv dizi izle