10 Haziran 2013 Pazartesi

Kurtlar vadisi pusu 80.bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu 80.Bölüm full HD kalitesinde tek parça izleyin.

Kurtlar Vadisi Pusu 79 BOLUM

Kurtlar Vadisi Pusu 79.Bölüm full HD kalitesinde tek parça izleyin.

Kurtlar vadisi pusu 78.bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu 78.Bölüm full HD kalitesinde tek parça izleyin.

Kurtlar vadisi pusu 77.bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu 77.Bölüm full HD kalitesinde tek parça izleyin.

3 Haziran 2013 Pazartesi

Kurtlar Vadisi Pusu 195.Bölüm Fragmanı

Ekranların fenomeni Kurtlar Vadisi Pusudizisinde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 193. bölümü ile yine izleyicileri ekrana kilitleyen dizinin yeni bölüm fragmanını bu yazımızda sizlerle paylaşacağız. Kurtlar Vadisi Pusu 195.bölümile 6 Haziran 2013 Perşembe günü ATV ekranlarına gelirken, bizde yeni bölümü sabırsızlıkla bekleyen hayranlara yeni bölüm hakkında bilgi sahibi olmaları adına dizi hakkında yorumlar ve Kurtlar Vadisi Pusu 195.bölüm fragmanı sunacağız.

Atv ekranlarında KVP heyecanı son hız devam ediyor. Yeni bölümde Polat, tapınakçılar tarafından Poyraz'ın kabul töreninin yapılacağı yeri öğrenmiştir. Mekanı basan Polat Alemdar tapınakçılar ile çatışmaya girer. Çatışmayı duyan üstat ve ayindeki tapınak üyeleri gizli geçitten kaçarlar. Polat bu durumu öğrenene kadar çoktan iş işten geçmiş, tapınakçıları elinden kaçırmıştır. Kurtlar Vadisi 195.bölüm hakkındaki görüşlerinizi ve yorumlarınızı diğer kullanıcılar ile yorum kısmında paylaşarak kritik yapabilirsiniz.




atv'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 195. bölümünde sezon finali yapıyor... Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu bölümünde şoke eden gelişmeler yaşanacak!
Kurtlar Vadisi Pusu'da İhtiyarlar Heyeti Başkanı Faruk Bey hayatını kaybediyor. Polat Alemdar'ın en yakında adamlarından biri olan Cahit girdiği çatışmada vuruluyor. Faruk Bey'in öldüğünü İhtiyarlar Heyeti'ne Polat açıklıyor. Polat Alemdar 'sırrın son sahibi olarak bedel ödeme sırası bana geldi' diyor... Akif ise Polat Alemdar'ı iple boğuyor...