31 Mayıs 2013 Cuma

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm Fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 191.Bölüm izle


Kurtlar Vadisi Pusu 191.Bölüm izle 9 Mayıs 2013 son bölüm izle ile Perşembe - ATV'de... Margaret, Elif’i Polat’tan alabilecek mi? Araz, Poyraz’ın verdiği son emri yerine getirip Polat Alemdar’ı öldürecek mi?Adil Bey’in infazı Kurtlar Vadisi Pusu 191.Bölüm izle gerçekleşecek miPolat Alemdar koltuğunu kime bırakacak? Seçtiği iki aday kim?Polat Alemdar İhtiyarlar’a mı katılacak? Polat Alemdar’ın durulma vakti geldi mi?Ömer Baba sağlığına kavuşacak mı?

Bölüm Hakkında Yorum yazmak için tıklayınız... 

Alternatif Tek Parça Not:Video geç açılabilir bunun için playe bastıktan sonra pauseye basın ve 5 dk kadar dolmasını bekleyın sabrınız için teşekkürler..Alternatif Tek Parça

Kurtlar Vadisi Pusu 192.Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 192.Bölüm izle 16 Mayıs 2013 son bölüm izle ile Perşembe - ATV'de...Memati Baş’ın düğün gecesinde vurulmasıyla yıkılan Polat Alemdar tetiği çektirenlerin peşine düşüyor. Memati’nin vurulmasının ardında kimler var? Polat Alemdar ve ekibi, bir yandan bu sorunun cevabını ararken diğer yandan Türkiye’de yaşanan iç ve dış kaynaklı karışıklıklarla ilgilenecekler.Suriye’de yaşananlar Türkiye’yi nasıl etkileyecek? İhtiyarlar başkanının uzun süredir üzerinde çalıştığı projeyi öğrenen Polat Alemdar bu projeyi hayata geçirebilecek mi? Projenin hayata Kurtlar Vadisi Pusu izle geçirilmesi için Polat Alemdar ve ekibi neler yapacak, nasıl engellerle karşılaşacak?



NOT:VİDEO GEÇ AÇILABİLİR O YÜZDEN PAUSEYE BASIP 5 DK DOLMASINI BEKLEYİNİZ.İYİ SEYİRLER 

Kurtlar Vadisi Pusu 193.Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 193.Bölüm izle 23 Mayıs 2013 son bölüm izle ile Perşembe - ATV'de...Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm'de Polat Alemdar ve Adamları Margaret ve Poyraz'ın bulunduğu kiliseyi basıyor. Margaret, Poyraz ve yanındakiler tapınaktan çıkmayı başarıyor.Mete Aymar İhtiyarlar heyeti üyesi Remzi'yi öldürüp, sıra diğerlerinde diyor. Diğer yandan KVP yeni bölüm'de Suriye Lideri Esed dizinin diğer bir konusu. Kara ve yanındakiler, Suriye ajanlarına suikast düzenliyor.


Alternatif Tek Parça 

Kurtlar Vadisi Pusu 194 Yeni Son Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 194.Bölüm izle 30 Mayıs 2013 son bölüm izle ile Perşembe - ATV'de...Poyraz, Araz’ı Polat Alemdar’ın elinden alabilecek mi? İhtiyarlar Heyeti’nin sonu mu gelecek? Poyraz, Faruk Bey’i öldürecek mi? Heyetin deşifre olduğunu öğrenen Polat Alemdar ne yapacak? İhtiyarlar Heyeti hükmünü yitirecek mi? Remzi’nin Polat Alemdar’a açıklayacağı sır ne? Akif ve Haydar, istediklerine ulaşabilecek mi? KGT Akif’in liderliğinde çalışmaya devam edecek mi? Poyraz, Polat’a ulaşmak için kimi kullanacak?



Alternatif Tek Parça 1 
Alternatif Tek Parça 2